Nem sikerült ledolgozni a 7 gólos hátrányt


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Hétvégén, a harmadik helyen álló FTC-t fogadta csapatunk a Békés Városi Sportcsarnokban. A nagy kapkodásban, sok hibával kezdődött a találkozó, így a rangadó első gólja csak az 5- percben született, még hozzá a vendégek oldaláról.

A békésiek sok ziccert hagytak ki, aminek eredményeképpen a 9. percben már 0-3 volt a meccs állása. A kihagyott helyzetek és a sok labdaeladás ellenére azonban a 16. percben már sikerült 5-5-re javítani az eredményt. A 20. perctől azonban a fővárosiak állva hagyták csapatunkat, gyors indításokkal a félidő végére jelentős előnyre tettek szert.
A szünet után a fővárosiak tartották előnyüket a félidő közepéig, azonban a békési gárda akkor sem adta fel és gólokról-gólokra dolgozták le a különbséget, azonban nem maradt elég idő így pontszerzés nélkül zárta az estét a Békés.

Békés Drén KC–Ferencvárosi TC 22 – 25 (7–14)
NB I B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 180 néző. Vezette: Herczeg, Südi.
Békés: Domokos D.– Herczeg 1, Sipeki 1, Kovács A., Horváth 3, HORVÁCKI 6 (2), FEDOR 5. Csere: Vikor, Styop. (kapusok), Kopcsák 2, Kánya, Polgár T. 2, GAZSÓ 2, Domokos I., Kecskés, Felföldi. Edző: Kádas László.
A Ferencváros legjobb góldobói: Varga L. 4, Nagy N. 4, Grandjean 4.
Kiállítások: 12, ill. 14 perc. Hétméteresek: 5/2, ill. 6/3.

Kádas László: – Az első félidőben kihagyott ziccerek megpecsételték a sorsunkat, a második félidő már csak a becsületes, tisztességes küzdelemhez volt elég. Köszönjük a szurkolást.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!