Parádés junior győzelem az FTC ellen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Junior csapatunk, csak úgy, mint a felnőttek hétvégén az FTC ellen léptek pályára a Békés Városi Sportcsarnokban. Izgalmasan indult hazai góllal a mérkőzés, amire egyből jött is a fővárosiak válasza.

Kiélezett, küzdelmes első 20 percet láthatott a publikum, ugyanis felváltva estek a gólok, a 20. percben 10-9-t mutatott az eredményjelző. A 25. percben hétméterest hibáztak a pestiek, ezután a békési csapat remek védekezéssel és kapusteljesítménnyel a félidő végére már 5 gólos előnyre tett szert. Így 16-11-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészt jobban kezdték a pestiek, azonban hamar megkapták a választ a békési alakulattól, amivel már nem tudott mit kezdeni a vendég csapat. Folyamatosan növelték előnyüket a békési fiúk a mérkőzés végéig, egy közönség szórakoztató játékot játszva végül 32-21-re nyert a Békés fiatal gárdája. Remek csapatmunkát mutattak be a fiúk, ami remek kapusteljesítményekkel, összeállt védekezéssel és gyors gólokkal újabb két pont eredményezett a békésieknek.

Békés-Drén KC - FTC Diagnosticum 32 - 21 (16-11)

Békés: Pankotai B., Borbély I., Besze M., Vass E. 1, Magyar B. 3, Dénes Á. 3, Kecskés B. 5, Kiss R. 1, Szász B. 9, Mándy T. 2, Mohácsi B. 5, Baranyai M. 1, Kiss S., Bock M., Csányi D. 1, Ásós M. 1.

FTC legjobb dobói: Firon D. 4

Papp Bálint (edző): - Igazi csapatmunka volt, mindig volt olyan játékos, aki hozzá tudott tenni a játékhoz. Örülök a győzelemnek és hogy elhitte a csapat az elejétől kezdve, hogy nyerhetünk. Végig a mi kezünkben volt az irányítás, így megérdemelt győzelmet arattunk.

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!