Kecskemétre hangolódva


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Sajnos Balassagyarmatról, csak egy ponttal tért haza múlt héten felnőtt csapatunk, pedig a 42. percben 15-21-re is vezettek a fiúk, ám végül egy 26-26-os döntetlennel végződött az előző forduló. Az utolsó hazai mérkőzés következik 2015-ben Békésen, ami az utolsó előtti forduló az őszi szezonban. Nem más lesz csapatunk ellenfele, mint az ötödik helyen álló KTE-Kisokos csapata. Évek óta nagy csatákban nyer hol az egyik, hol a másik csapat. Jelenleg hétvégi ellenfelünk, csak úgy, mint csapatunk 12 ponttal rendelkezik a bajnokságban, a gólarányok miatt az ötödik a Kecskemét, míg a Békés mögöttük a hatodik helyen áll jelenleg.

A múlt hétvégén egy lelkes, feltüzelt Békést láthattunk Balassagyarmaton játszani. Cifra Tibi még mindig bokájával bajlódik, így ő már az őszi szezonban nem fog pályára lépni. Vannak kisebb betegségek, sérülések a csapatban, de mindennek ellenére napról napra készülnek a fiúk.

Arról beszélgettünk Kovács Attilával, aki múlt héten betegen vállalta a mérkőzést és Horváth Dániellel, aki múlt héten remek játékkal a találkozó egyik húzójátékosa volt; hogyan látják a hétvégi Kecskemét elleni meccset.

Kovács Attila

- Fiatal játékosokból álló, modern kézilabdát játszó csapat érkezik hozzánk. A hazai pálya mellettünk szól, de a Kecskemétnek kevesebb a veszteni valója ezen a meccsen. Nekünk viszont nyerni kell és ez abszolút nem ígérkezik könnyű feladatnak. Kisebb hullámvölgybe kerültünk, sérülések és betegségek is nehezítik a "felkészülésünket", így nagyon nehéz dolgunk lesz szombaton.





Horváth Dániel

- Elég nagy hullámvölgybe kerültünk, amiből most már időszerű lenn kimásznunk. Múlt héten már voltak bíztató jelek 40 percig jól működött a játékunk, de utána ismét megtörtünk. Az egész csapatra szükség van ahhoz, hogy végre talpra álljunk. Bízom abban, hogy az őszi szezon utolsó hazai mérkőzését, győztes két ponttal zárjuk majd.



Reméljük a legjobbakat, várunk Mindenkit december 5.-én 16 órától a junior, majd 18 órától a felnőtt mérkőzésre.

Mikulás alkalmából váruk Mindenkit egy kis finomsággal!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!