Kiakadtak a Mátrix olvasói az ellopott karácsonyi világításon!


Szent Istvánnál is szigorúbban büntetnének, és úgy érzik a karácsony hangulatát lopták el tőlük. Közben egy békési vállalkozó felajánlást tett!

Óriási felháborodást keltett tegnapi hírünk, mely szerint ismeretlenek ellopták a város főterén kiállított adventi koszorú világítását és a nagy fenyőfa díszvilágítását is megpróbálták letépni.

Facebook oldalunkon és csoportunkon számos hozzászólás jelezte, olvasóinkat felháborítja az eset és annak üzenete, mondanivalója, mely szerint egyeseknek már a karácsony sem szent.

Elárasztották szerkesztőségünket olvasóink levelei, mint ahogy közvetlen üzenetben is sokan írtak a Messengeren keresztül hozzánk.

A rendőrség közlése szerint az eljárás folyamatban van.

Izsó Gábor polgármester Gyergyószentmiklóson járt a városi küldöttséggel, ezért csak ma reggel értesült megdöbbenve az esetről, mint elmondta, jogos a közelháborodás, hiszen éppen a karácsony szellemiségét, egy város közösségének érzését, ünnepi hangulatát sérti ez a tett.

A polgármester ma reggel felkérte a Polgárőrséget a folyamatos biztosításra.

Közben ma reggel egy békési partnerünk, Vizsnyiczai Sándor kereste meg szerkesztőségünket, aki olvasva cikkünket felajánlott egy garnitúra égősort pótlásnak a városi adventi koszorúra!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!