Vásárhelyen is az élen a békési TRITON SE csapata


A békési Triton Sport csapatát 5 versenyző képviselte, akik nagyon kitettek magukért! Minden fiatal élete legjobb eredményét úszta! A Mikulás a csapatunkat 1 arany, 2 ezüst és 1 bronzéremmel "lepte"meg.

A hét végén huszonnégy klub mintegy 320 versenyzője lépett rajtkőre Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső Sportuszodában, ahol negyedik alkalommal rendezték meg a Naturex Kupa cikluszáró úszóversenyt.

Bondár Lilla minden színű éremből begyűjtött egyet. A célt amiért elutaztunk azt is teljesítette. 100 méteres mellúszásban az edző elvárását is túlteljesítve legjobb időeredményén 3,21 másodperccel túlszárnyalva kitűnő idővel, aranyjelvényes szintet is teljesítette! Ami, azért is nagy teljesítmény, mert Lilla még csak első éves a korosztályában!!! Idejével a korosztályos ranglista 15. helyéről a 7. helyre "úszta" fel magát!!! Igaz ez 200-ra volt tervezve, ahol kis különbséggel, de elmaradt tőle. Ezzel "kiharcolta", hogy ebben az évben még úszhat egyszer ezen a távon, Lillával kapcsolatosan remélem hamarosan még egy nagyon jó hírt is közölhetek, de azt még nem akarom elkiabálni....

Bencze Máté legjobb idején javítva egy nagyon értékes ezüstéremmel gazdagodott, És azzal, hogy újra beállt a rendszeres edzésbe, még jobb eredményeket érhet el jövőre.

Göndör György a 2 hete elért debreceni eredményein mind a két számában nagyot javítva lett 6. és 18.

Kiss Zoltán szintén minden számban óriásit javítva lett 8. illetve 10. Zozó szintén "kiharcolta", hogy még ebben az évben úszhasson 200 gyorson egy versenyt, mivel óriásit 8 másodpecet javítva legjobb eredményén, minimális 4 század másodperccel elmaradt az aranyjelvénes szinttől. Amit nem hagyhat veszni ebben az évben!!! És be kell gyűjtenie a már meglévő egy mellé.

Szabó Zoltán is nagyon szépen helyt állt. Élete legjobb eredményeit érte el Ő is. És 8 illetve 15. helyezéseket érte el.

Gratulálok a kitűnő eredményekhez!!!!!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!