Voll-diagnosztika - karácsonyi ajándéknak is!


Előzze meg a bajt! Békésen, a Pillangó Szoláriumban most már elérhető a Voll-diagnosztika is! Miben segít a korszerű állapotfelmérés?

A Voll-diagnosztikai eljárás tájékoztat :

-a nyirokrendszer állapotáról
-a tüdő és a légzési funkcióról
-a vastagbél állapotáról
-az idegrendszer állapotáról
-a vérkeringési rendszerről
-az allergiáról
-a szervezet általános egészségügyi státusáról
-a hormonális rendszerről
-a szív állapotáról
-a vékonybél működéséről
-a hasnyálmirigy és a lép állapotáról
-a gyomor helyzetéről és működéséről
-a máj működésről
-az ízületek állapotáról
-a kötőszövetek állapotáról
-a bőr állapotáról
-a zsíranyagcseréről
-az epehólyag állapotáról
-a vese működéséről
-a húgyutak és a nemi szervek működéséről

A bioenergetikai állapotfelmérés felfedezése és bevezetése a természetgyógyászatba alapvető fordulatot jelentett a természetgyógyászati kezelésben és diagnosztizálásban.Ennek az 55 éve R.Voll által létrehozott csodálatos készüléknek a segítségével fel lehet mérni a páciensek szervezetének általános bioenergetikai állapotát, ezzel képet lehet kapni az idegrendszer funkcionális státusáról,a szervezet készültségi fokáról (stressz szindróma),majd a dr. Voll által kidolgozott és módosított ,a szervezet különböző működését és szervrendszerét képviselő energiapályák (meridiánok) ,úgynevezett "mesterpontjain" végzett energetikai felmérés segítségével tájékozódni lehet a különféle szervek állapotáról, az egyes szervek funkcióiról,általános egészségügyi státusáról.

Ennek alapján diagnosztikai következtetések levonására alkalmas adatokhoz lehet jutni az energiacsatornákhoz kapcsolódó szervek sejtjeinek bioenergetikai állapotáról. A mérési eredményekre támaszkodva teljesebb képet lehet alkotni arról,hogy a paciens betegségének hátterében milyen energetikai működési zavar áll.A mérési eljárás lehetővé teszi,hogy felderítsék a panasz valóságos okait,a betegség korai szakaszában,amikor még a hagyományos orvosdiagnosztikai eljárással szinte semminemű elváltozás nem észlelhető. Vagyis előre jelezhető ,prognosztizálható a betegség kialakulása , még a klinikai tünetekben is megnyilvánuló megjelenésük előtt. Az alkalmazott eljárás előnye,hogy kimutathatók azok a betegségi tünetek hátterében meghúzódó okok is. Ezzel lehetővé válik, hogy ne csak tüneti kezelést alkalmazzon a gyógyító ,hanem megszüntesse a zavart a kiváltó okokat ,még mielőtt a betegség kialakulna. Ez alapot ad arra,hogy időben beavatkozva megelőzhető legyen a betegség.

Bejelentkezés: 06 30 760 0525

Az áálapotfelmérés után személyreszabott természetgyógyászati szaktanácsadás is rendelkezésére áll!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!