Miért eszünk halat és bejglit karácsonykor?


A közelgő karácsony nélkülözhetetlen részei az asztalra kerülő finomabbnál-finomabb ételek, hiszen minden ünnepnek megvannak a maga sajátosságai és hagyományai.

Vajon tudjuk-e, hogy miért éppen halételek és töltött káposzta kerül az asztalunkra karácsonykor és hogy más nemzetek mit esznek a szeretet ünnepén?

A decemberi “Természetesen az egészség felé!" szakkör témája a karácsonyi ételek lesznek. A délután alkalmával megismerkedhetünk a különböző nemzetek ételeivel, az ünnepkörhöz kapcsolódó szokásokkal és azt is megtudhatjuk mit jelképez a bejgli. Fedezzünk fel együtt a gasztronómia csodáit!

Időpont: 2015. december 15. (kedd) 18:00 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

Bővebb információ: Kovács Zoltán +3630 9983-887

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!