A Bio-konyha szakkör évvégi alkalmán a mák kerül a középpontba. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnöktől, a szakkör vezetőjétől megtudhatjuk hogyan lesz a bejglink tökéletes, akárcsak a nagymamánké. A karácsonyi finomság mellett különböző mákos ételek kerülnek bemutatásra és megismerkedhetünk hasznosabbnál-hasznosabb praktikákkal. Időpont: 2015. december 18. (péntek) 17:00 óra Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.) A részvétel ingyenes. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kezdő konyhatündért és rutinos háziasszonyt!
A Bio-konyha szakkör évvégi alkalmán a mák kerül a középpontba. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnöktől, a szakkör vezetőjétől megtudhatjuk hogyan lesz a bejglink tökéletes, akárcsak a nagymamánké.
A karácsonyi finomság mellett különböző mákos ételek kerülnek bemutatásra és megismerkedhetünk hasznosabbnál-hasznosabb praktikákkal.
Időpont: 2015. december 18. (péntek) 17:00 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
A részvétel ingyenes.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kezdő konyhatündért és rutinos háziasszonyt!