Együtt sütizett a város összes óvodája a BFKC-vel


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
A Karácsony közeledtével, a Békési Férfi Kézilabda Club meghívta Békés város óvodáit egy kis ünnepségre. Karácsonyi hangulatban, süteménnyel és meglepetésekkel várta a békési ovisokat a klub vezetősége csütörtök délelőtt. Szép számmal érkeztek a gyerekek óvónőkkel és szülőkkel.

- Sikerült eljutnunk odáig az évek alatt, hogy egyesületünk kinőtte magát arra a szintre, hogy adni is tudjunk városi rendezvényekre és növeljük ezzel is a társadalmi szerepvállalásunkat. Ebben az évben is részt vettünk a Hétkrajcár rendezvényen Békésen, és jó néhány helyi eseményen ahol segíteni lehetett. Most viszont arra gondoltunk, hogy személyesen akarunk adni hozzánk közel álló embereknek. Ezért is jutott a döntésünk az óvodásokra. Az ovisokkal évek óta építjük ki az óvodás kézilabda foglalkozásokat, így egy percig alatt megszületett a döntés kiket ajándékozunk meg az ünnepek előtt. Az idén, amit sikerült közösen elérnünk, hogy a nagycsoportos fiúk 88%-a jár békésen kézilabdás foglalkozásra, ez óriási dolog. Reméljük elérjük, hogy ez a létszám még növekedjen, illetve az óvodák is hasznosnak találnák, ha leány ágon is elindulna ilyen foglalkozás. – mondta Polgár Zoltán a Békési FKC ügyvezetője.

Az óvoda vezető asszony Béres Istvánné megköszönte a gyerekek, a szülők és az óvodák nevében a Klubnak az együttműködést és azt a figyelmességet és ajándékokat, amit kaptak a gyerekek.

A rendezvény további részében átadásra kerültek a játéklabdák, ugráló kötelek és tornakarikák, amiket az egyesület ajándékozott az óvodáknak, illetve karácsonyi hangulatban közösen elfogyasztottunk süteményeket és egy kis üdítőt a gyerekekkel és a megjelentekkel.

Galéria elérhető itt!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánunk Mindenkinek!

Tételek: 1 - 20 / 78 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!