Ismét eredményesek volt a Triton SE békési úszói!


Megjelent: 2015 December 21. ( Hétfő ) 18:47
Módosítva: 2015 December 22. ( Kedd ) 10:15
Hétvégén idei utolsó versenyen vett részt Hódmezővásárhelyen a Hód Kupa cikluszáró serdülő bajnokságon kis kétszámú csapatunk. Vass Gyula edző beszámolója.

A 4 főből / Bondár Lilla, Kendrella Ákos, Kis Zoltán, Szabó Zoltán / álló csapat célja az idei utolsó versenyen a még elérhető "jelvényes" szintek elérése volt.
Mindegyik fiatal eddig elért időeredményét túlszárnyalta!

Kiemelkedett az eredmények közül Kis Zoltán eredménye, aki az eddig megúszott egy eranyjelvényes szintje mellé tervezett + egy szintet túlteljesítve 2-ben / 100, 200 méter gyors / is teljesítette az aranyjelvényt!

Kendrelle Ákos 20 méter mellen ért el bronz jelvényt.

Bondár Lilla javítva eddigi eredményén minimális különbséggel elmaradt a 100 méteres mellen már megúszott aranyszint után a 200 méteres szinttől. Igaz az Ő esetébe erre az évre még jó esetben is ezüstjevény volt a cél. Lillával kapcsolatban nagy valőszínűséggel még egy jó hírrel szolgálhatok hamarosan. De ezt még nem akarom "elkiabálni"....

Az idei évet végül is a Trinton békési csapata a tavalyi egy aranyszintes úszónk / Bondár Lilla /után, ebbe az évben már hárommal zártuk / Bondár Lilla, Göndör György, Kis Zoltán / !!!

Lehet, hogy a 2011.01.13-án elkezdett munka lassan még eredményeket is hoz?" Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!