20 éves a Békési Polgárőrség


Fotók az eseményről...

20 éves a Békési Polgárőrség

20. születésnapját ünnepelte a Békési Polgárőrség 2015. December.21.-én , immár hagyományos évzáró összejövetelén a Békési Nagyház Pinceborozóban

Az ünnepségen részt vett Kálmán Tibor Békés város alpolgármester, Cseh István az OPSZ Etikai bizottságának elnöke, Kolozsi József az OPSZ Környezetvédelmi alelnöke, Hudák Pál r. ezredes, rendőrségi főtanácsos a BMRFK Rendészeti főkapitány helyettes, Tóth Tibor tü. ezredes a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Ladányi Zoltán r. ezredes a Békési Rendőrkapitányság rendőrkapitánya, Madács Ferenc a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja.

Gyarmati Sándor a Békési Polgárőrség KHSZ elnöke köszöntötte a meghívott vendégeket, Békés Város képviselő-testület tagjait, egyházak képviselőit,az együttműködő társadalmi, civil és sport szervezetek képviselőit valamint a megjelent polgárőröket és hozzátartozóikat. Röviden ismertette a 20. születésnapját ünneplő Polgárőrség történetét a megalakulástól a napjainkig. Értékelte az eltelt időszak eredményeit, ismertette a 2016. évi feladatokat

Cseh István az OPSZ Etikai bizottságának elnöke és Kolozsi József az OPSZ Környezetvédelmi alelnöke az OPSZ nevében is gratulált a békésieknek a 20 éves kiváló munkával kapcsolatban, amit önkéntesen végeznek a polgárőrök a hét minden napján. Az OPSZ elismeri a békésiek munkáját, mely országos szinten is kiemelkedőnek számít. A jövőre vonatkozóan, bíznak abban hogy a Békési Polgárőrök munkája töretlen, tenni fogják a dolgukat a polgárok védelme és biztonságérzete érdekében.

Hudák Pál r. ezredes, rendőrségi főtanácsos a BMRFK Rendészeti főkapitány helyettes köszöntötte a 20. éves fennállását ünneplő Békési Polgárőrséget. Elismeréssel szólt a tagság önkéntes bűnmegelőző munkájáról, melyet Békés város közbiztonságának érdekében végeznek.

Tóth Tibor tü. ezredes a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte a 20 éves Békési Polgárőrség tagjait. További munkájukhoz sok sikert, erőt , egészséget kívánt.

Mucsi András Békés város képviselő-testületének tagja megköszönte a polgárőrök eddigi munkáját és biztosította őket, hogy az eddigiekhez hasonlóan számíthatnak az Önkormányzat anyagi és egyéb támogatására.

Gyarmati Sándor a békési Polgárőrség elnöke, Cseh István az OPSZ Etikai bizottságának elnökével és Kolozsi József az OPSZ Környezetvédelmi alelnökével közösen több polgárőrnek adott át elismeréseket, ajándékokat a kiváló szolgálat ellátásáért.

A polgárőr mozgalomban huzamos időn át végzett áldozatos munkájáért ,20 éves szolgálat elismeréseként :

Polgárőr Érdemkereszt ezüst fokozatát kapta :

Gábor János

Kárnyáczki László

20 éves Emléklapot és ajándékcsomagot kapott:

Csató Gábor

Tokaji Mihály

Csonka László

20 éves Emléklapot kapott

Oláh Péter Gábor

Kiemelkedő polgárőr munkáért a Polgárőr Érdemkereszt bronz fokozatát kapta Gál Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Emlékérem elismerését és ajándékcsomagot Stéfán Mihály polgárőr vehette át.

Oklevelet és ajándékcsomagot kapott még kiemelkedő polgárőr munkájáért :

Korcsok János, Illés Katalin, Németh Róbert, id. Kertész János, Fehér János, Lipcsei Sándor, Bányai Gábor és Virág István polgárőrök.

Cseh István az OPSZ Etikai bizottságának elnöke, átadta a Békési Polgárőröknek a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség ajándékát a kitűnő együttműködésért.

Az ünnepség finom vacsora elfogyasztásával, kötetlen baráti beszélgetéssel ért véget.

Tételek: 1 - 20 / 111 (6 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!