Jövő Bajnokai


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békési Uszoda
Megjelent: 2016 Január 10. ( Vasárnap ) 10:48
Módosítva: 2016 Január 11. ( Hétfő ) 08:31
Bondár Lilla már biztosan a program része! Vass Gyula, a Triton SE edzőjének beszámolója a Békés Mátrixon:

Szombaton délelőtt besárgult a békési uszoda!

Na nem kell semmiféle súlyos kórra gondolni!!!!

A Dél-Alföldi Régió Jövő Bajnokai programjában résztvevő fiatal versenyzők / 10-13 éves / szállták meg az uszodát sárga egyenfelszerelésükben, idei első felmérőjük alkalmával.Nagy siker, hogy a felmérő lebonyolításának lehetőségét megkaphattuk.Többek között ez annak is köszönhető, hogy a tavalyi év kiváló eredményeinek köszönhetően BONDÁR LILLA a Triton Sport békési úszója meghívást kapott a keretbe.

És a felmérőn is kiválóan teljesített hazai pályán.Lilla a békési úszás első fecskéje, aki mögött egyre több fiatal tehetség kezdi bontogatni szárnyait, akiktől a jövőben még nagyon sok szép eredmény várható. Lassan kezd beérni az idén január 13-án éppen 5 éve elkezdett munka.Lehet, hogy lassan megtanulunk úszni is...A felmérőt követően a fiatalok Dobozra látogattak, ahol Széchy Tamás emlékházát tekintették meg.

És tátott szájjal hallgatták az úszópápáról tartott előadást. Remélhetőleg a sport mellett egy kis úszóműveltséget magukba szívtak a látogatás alkalmával...Lillának sok sikert ebben az évben a Jövő Bajnokai között!!

Tételek: 1 - 20 / 152 (8 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!