Fregolina félévzáró bemutató


Január hónap a diákok számára a megmérettetés időszaka, ugyanis a félévi bizonyítványból mindenki visszajelzést kaphat az iskolai teljesítményéről.

A Kecskeméti Gábor Kulturális Központban működő, Kenyeres Csaba táncpedagógus által vezetett Fregolina Társastánc Klub növendékei ebben az időszakban egy másik "megmérettetésre" is lelkesen készülnek, ugyanis a hagyományoknak megfelelően január végén kerül sor a Fregolina Társastánc Klub félévzáró bemutatójára. Figyelmébe ajánljuk félévzáró bemutatónkat azoknak a szülőknek és kisgyermekeiknek, akik még csak gondolkoznak azon, hogy beírassák csemetéiket hozzánk, mert csatlakozni még mindig lehet a szeptemberben indult csoportunkhoz. Új csoportunk tagjai a legkisebbek, akik most először lépnek színpadra, hogy megmutassák mit tanultak az első félévben. Bemutató ideje: 2016. január 28. 17:30 óra Helye: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) Belépő: 800 Ft/fő Bővebb információ: molnar.maria@bekesikultura.hu; tel.: 20/400-2338 Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A Kecskeméti Gábor Kulturális Központban működő, Kenyeres Csaba táncpedagógus által vezetett Fregolina Társastánc Klub növendékei ebben az időszakban egy másik "megmérettetésre" is lelkesen készülnek, ugyanis a hagyományoknak megfelelően január végén kerül sor a Fregolina Társastánc Klub félévzáró bemutatójára.

Figyelmébe ajánljuk félévzáró bemutatónkat azoknak a szülőknek és kisgyermekeiknek, akik még csak gondolkoznak azon, hogy beírassák csemetéiket hozzánk, mert csatlakozni még mindig lehet a szeptemberben indult csoportunkhoz. Új csoportunk tagjai a legkisebbek, akik most először lépnek színpadra, hogy megmutassák mit tanultak az első félévben.

Bemutató ideje: 2016. január 28. 17:30 óra

Helye: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

Belépő: 800 Ft/fő

Bővebb információ: molnar.maria@bekesikultura.hu; tel.: 20/400-2338

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!