Kosaras jamboree a Heppben


Forrás: Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola
Helyszin: Békés, József Attila utca, 12
Közel 70 gyermek részvételével tartották meg a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által indított „Dobj a kosárba!” Sportágfejlesztési Program megyei jamboree-ját a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola tornatermében 2016. január 13-án, amelyet elsősorban alsó tagozatos diákok számára írtak ki.

A jövő kosarasai nem mérkőzést játszottak, hanem játékos sport vetélkedőn mérhették össze a kosárlabdázásban szerzett tudásukat. A házigazda edzők Hegedűs Ferenc és Sajgó Lajos sokszínű feladatokkal tették élvezetessé a délutánt; kosárra dobás, szlalom, karikán átbújás és egyéb páros feladatok labdavezetés közben.

A délután folyamán 3 Békés megyei csapat mérte össze ügyességét. A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola tornaterme zsúfolásig megtelt a házigazda, valamint a Mezőberényi Általános Iskola és a Szegedi Kis István Református Általános Iskola csapatait elkísérő lelkesen szurkoló szülőkkel, érdeklődőkkel.

Megtisztelte a rendezvényünket Tóth Tamás, az MKOSZ Békés megyei utánpótlás referense is, aki kiemelte a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolában folyó sport tevékenységet. Sportszakemberként elmondta, hogy számos helyen találkozik a Heppiskola sporteredményeivel. Örömmel tapasztalta, hogy Békés megyében a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolában folyik a legsikeresebb utánpótlás nevelés.

Az intézményben több mint 80 tanuló kosárlabdázik. Tóth Tamás úr megköszönte Deákné Domonkos Julianna igazgató asszonynak az utánpótlás nevelésben nyújtott támogatását, valamint értékelte a jamboree-t, mindenkinek sikerekben, eredményekben gazdag sportévet kívánt.

Tételek: 1 - 20 / 52 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!