Szépen menetelnek serdülő kézisek


Az Országos Serdülő Bajnokságban remekül menetelnek csapataink. Mivel sikerült a csoportban jól szerepelnie mindkét csapatnak így a felsőházban játszanak tovább a fiúk. Jelenleg az egyik csapat a Pick Szeged csapatával egyenlőre pontszámmal a tabella élén állnak, míg a fiatalabb csapat a sereghajtók között tisztesen állja meg a helyét. A héten mindkét csapatunk itthon lépett pályára szerdán.

A Békés-Drén KC I-es csapata az Orosházát fogadta, a meccs 15. percében már 8-4-re vezettek a fiúk, előnyüket folyamatosan növelve, a félidő végére már 8 gólos különbség volt a két csapat között. Míg a második félidőben még jobban kiütközött a két csapat közti különbség.

Békés-Drén KC I - Orosházi FKSE 33 - 19 (16-8)

Békés: Takács Sz., Borbély I., Pankotai B., Dénes Á. 7, Kiss R. 8, Kecskés B. 1, Mándy T. 2, Pacsika M., Dékány P. 3, Baranyai M. 4, Csányi D. 1, Mohácsi B. 7. Edző: Papp Bálint

A Békés-Drén KC II-es csapata a Pick Szeged III-val mérkőzött meg. Felváltva estek a gólok mindkét oldalon, egyik csapat se tudott 1-2 gólnál nagyobb előnyre szert tenni. A félidő végére egy góllal jobban jött ki csapatunk. A második játékrész hasonlóan zajlott, mint az első, végül 28-28-as döntetlennel zárult a mérkőzés.

Békés-Drén KC II - Pick Szeged III 28 - 28 (14-13)

Békés: Horváth Z., Besze M., Kádas B. 2, Ötvös T. 2, Katona O., Varga L. 9, Csige N., Ásós M. 4, Baji G. 2, Szabó Á., Bock M. 6, Kovács L. 3. Edző: Döge Sándor

Két-két mérkőzés vár még a csapatokra, amely eldönti majd, hogy csapatunk hányadikként jut tovább a bajnokságba.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!