Csütörtökön edzőmeccs az Orosházával


Pénteken második felkészülési mérkőzését játszotta a Békés-Drén KC. Az első meccsen a Törökszentmiklósi KE-t fogadták a fiúk, egy héttel később pedig sor került az idegenbeli meccsre is.

Jobban kezdett a hazai csapat péntek délután, de az 5. percben békési oldalon is megszületett az első találat. Felváltva estek ezután a gólok a két oldalon. A félidő felénél 6-6 volt a meccs állása, igazán nagyobb előnyre egyik csapat sem tudott szert tenni. A félidő végén a miklósiak figyelmességének köszönhetően 2 gólos hátránnyal ment pihenőre csapatunk 13-11-es állásnál. A második játékrész hasonlóan alakult, amiből végül jobban jött ki csapatunk, így a második mérkőzést is győzelemmel zárta a Békés.

ARAGO-Törökszentmiklósi KE - Békés-Drén KC 24 - 27 (13-11)

Békés: Domokos D., Styop M., Vikor F., Horvácki M. 5, Kiss R. 2, Cifra T. 6, Felföldi G. 1, Polgár T. 2, Sipeki L. 1, Venczel B., Szőnyi P., Domokos I. 2, Gazsó P. 4, Kánya L. 4

Törökszentmiklós legjobb dobói: Vasiljovic D. 10

Január 28.-án (csütörtök) 18 órától otthon játssza harmadik edzőmérkőzését csapatunk, még hozzá az Orosháza FKSE U23-as csapatával.

Várunk minden kedves érdeklődőt!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!