Tudod már mi lesz a desszert vasárnap?


Sokan nem szeretjük a vasárnapokat, olyan lehangolóak, főleg így télen. Hideg is van, sötét is, hiányoznak a napsugarak, a jó idő, hogy pólóban leszaladhassunk a sarki közértbe.

Közhelyes, de igaz, hogy a boldogsághoz néha egy apróság is elég. Mi lehet vasárnap annál jobb, mint egy szívet-lelket melengető finom sütemény? Ha nincs ötleted, mi legyen a desszert, segítünk! A Bio-konyha januári alkalmán téli sütemények lesznek a főszerepben. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök segítségével finomabbnál finomabb édességek receptjei kerülnek elő. A praktikák és ötletek mellett az igazi békési hájas kifli és rétesről is szó esik! Gyere el, ismerj meg új recepteket és sütést segítő praktikákat! Időpont: 2016. január 29. (péntek) 17.00 óra Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.) Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Közhelyes, de igaz, hogy a boldogsághoz néha egy apróság is elég. Mi lehet vasárnap annál jobb, mint egy szívet-lelket melengető finom sütemény?

Ha nincs ötleted, mi legyen a desszert, segítünk!

A Bio-konyha januári alkalmán téli sütemények lesznek a főszerepben. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök segítségével finomabbnál finomabb édességek receptjei kerülnek elő. A praktikák és ötletek mellett az igazi békési hájas kifli és rétesről is szó esik!

Gyere el, ismerj meg új recepteket és sütést segítő praktikákat!

Időpont: 2016. január 29. (péntek) 17.00 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!