Hétvégén rajtolnak a békési kézisek!


Megjelent: 2016 Február 1. ( Hétfő ) 08:02
Módosítva: 2016 Február 1. ( Hétfő ) 10:09
A felkészülési időszak a befejezéséhez közeledik. Csapataink január 4. óta kemény munkát folytatnak azért, hogy a tavaszi szezonban minél jobb eredményeket sikerüljön majd elérniük. A felnőtt csapat a múlt héten lejátszotta utolsó edzőmérkőzését is, még hozzá az Orosházi FKSE U23-as csapatával.

A fiatal orosházi csapat, egy óriási lelkesedéssel és gyors támadójátékkal maga mögé parancsolta csapatunkat. Békési oldalon rengeteg ziccer maradt ki és nem tudták a fiúk felvenni a vendégek gyors játékát, csak egy-egy periódusra.

Békés-Drén KC - Orosházi FKSE U23 29 - 31 (13-16)

Békés: Domokos D., Styop M., Vikor F., Kopcsák J., Horvácki M. 10, Kánya L. 2, Herczegh J. 2., Cifra T. 4, Felföldi G. 1, Polgár T. 5, Fedor B., Brezowszki P., Venczel B., Szőnyi P. 1, Vass E., Domokos I. 1, Gazsó P. 3.

Orosháza legjobb dobói: Soós P. 5, Héjja Á. 4.

Az őszi szezonhoz képest annyit változott csapatunk egysége, hogy Kovács Attila irányítónk eligazolt a Székács csapatához. Illetve egy fiatal átlövőt igazoltunk, a Venczel Barnát.

Az őszi szezon közepétől boka sérüléssel bajlódó Cifra Tibor is rendesen részt vett as felkészülésen, az edzőmérkőzéseken is pályára lépett, így rá már 100%-osan számíthat a csapat a hétvégi bajnoki mérkőzésen.

Hétvégén ugyanis, már megkezdődik a 2015/2016-os tavaszi szezon. Csapatunk idegenben kezd majd, még hozzá a Mol-Pick Szeged U23-as csapat otthonában. Az ősszel itthon egy 26-20-as győzelmet aratott csapatunk a Tisza partiak felett. Reméljük ez hétvégén se lesz másként és két ponttal sikerül majd kezdeni a tavaszt.

Február 6.-án (szombat) 17 órától lép pályára felnőtt csapatunk, az Etelka sori Stadionba, Szegeden.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!