Különböző nézőpontok egy közös célért


Nézőpont kérdése! - mondjuk sokszor, amikor nincs helyes vagy helytelen válasz, amikor mindannyiunknak mást és mást jelenthet egy-egy gondolat vagy kép.

Ötödik alkalommal lesz kiállítása a békéscsabai Márvány Fotóműhelynek az intézményünkben, ezúttal "Nézőpontok" címmel. Ennél találóbb címet nem is adhattak volna egy fotókiállítás anyagának, hiszen minden fotós mást lát a gépére szerelt objektíven keresztül.

A klub tagjainak közös céljuk, hogy a különböző nézőpontú képeiken keresztül a múlt emlékeinek, a természet, illetve az épített környezet tárgyainak, ezek részleteinek bemutatásával hívják fel a figyelmet a körülöttünk levő múltbéli, és új értékek szépségeire, vagy éppen ezek lassú pusztulására, de készítenek portré és tárgyfotókat is. A Márvány Fotóműhely tagjai idei kiállításukkal sem okoznak csalódást szebbnél-szebb és különböző nézőpontú képeikkel.

A kiállítást Apáti-Nagy Lajos, a Békési Fotós Klub vezetője nyitja meg 2016. február 19-én, pénteken 17 órakor a kulturális központ kápolna termében, ahol közreműködnek az Alapfokú Művészeti Iskola növendékei.

A kiállítás megtekinthető: 2016. március 18-ig, a kulturális központ nyitvatartási ideje alatt.

A belépés díjtalan!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!