A BVSZSZK Gyermekjóléti Szolgálata kapott laptopot a KÉSZ-től!


Kis ünnepség keretén belül adták át a Békési Családsegítő Központ székhelyén a Gyermekjóléti Szolgálatnak azt a laptopot, amelyet a KÉSZ békési szervezete vásárolt számukra az idei jótékonysági báljuk bevételéből.

Az átadó Juhos Józsefné elnök és dr. Pálmai Tamás elmondták, hogy nagy-nagy örömmel segített csapatuk és a báli közönség egyaránt, hisz tudták, jó ügy támogatásáról van szó. A táskagépet átvevő Kádasné Öreg Julianna, a központ vezetője meleg szavakkal köszönte meg az ajándékot, mely - mint elmondta - a legjobbkor jött, hisz a járási feladatokat is el kell látniuk, melyhez nagy segítség a számítógép használata. Mindkét fél kifejtette, mennyire gyümölcsöző a kapcsolatuk, hisz nem először vesznek részt közös tevékenységekben és a legtermészetesebb, hogy egymás segítségére sietnek, ha kell.

A KÉSZ idei báljának másik kiemelt támogatottja a kárpátaljai Salánk község magyar óvodája, mely összedőlt, és melynek újraépítésében a báli bevételből segítenének a szervezők.

Ezért úgy döntöttek, hogy 200.000 forintból gyűjtési alapot képeznek, ahová március 15-ig bárkinek – magánszemélynek, vállalkozóknak, intézményeknek – lehetősége lesz a neki tetsző összeget befizetni, ha segíteni szeretne az ottani gyerekeknek. Lehet akár a közhasznú KÉSZ számlájára utalni (KÉSZ Békés Széchenyi tér 3. CIB Bank: 10702019-19719548-52000001, közlemény rovatba írandó: adomány), akár a Széchenyi tér 1. szám alatt, a Fakuckóban készpénzben befizetni. A gyűjtés eredményéről és a támogatás átadásáról beszámolunk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!