Pankastic - Lemezbemutató koncert


2016. március 9. MOM Kulturális Központ, Színházterem. 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

A Pankastic zenekar első nagylemezének bemutatójára készül a "Swing á la Django" zenekarral.

Sztárvendégek: OLÁH GERGŐ és a BUDAFOKI DOHNÁNYI ZENEKAR ZENÉSZEI

Jegyek az ismert jegyirodákban (pl. www.jegy.hu) és a helyszínen.

A hazai zenei világ üde színfoltjaként feltűnő Pankastic zenekar a django-pop stílus megálmodója. A vájt fülűek elvárásainak a tagok virtuóz játéka, a könnyűzene kedvelőinek a könnyed szövegek és dallamok lehetnek egyaránt kedvesek. A zenekar másfél éves fennállása alatt bizonyította, hogy a kicsiktől egészen a nagyokig táncra tud perdíteni bárkit, a zenekar szólistáinak előadása hallható és látható volt fesztiváloktól kezdve egészen a Művészetek Palotájának színpadáig, szimfonikus zenekari kísérettel. A Dal 2015-ben a "Kicsi a világ, de nagy világ" című számukkal a középdöntőig meneteltek.

Ezen a koncerten testvérzenekarukkal, a Swing á la Djangoval állnak színpadra, hogy bemutassák első nagylemezük anyagát, nem akárhogy, a Budafoki Dohnányi Zenekar zenészei kíséretével. Sztárvendégük Oláh Gergő, aki mint ahogy azt az X-faktoros győzelmével és azóta is töretlen sikereivel bizonyította, minden stílusban megállja a helyét.

A frissen alakult zenekar nem várt sikerrel indult 2014-ben.

"2014. júniusában kezdtük el a közös munkát, decemberben már megjelent első kislemezünk, 2015-ben pedig már ott voltunk “A DAL" Eurovizio-s hazai versenyében,melynek során egészen a középdöntőig meneteltünk. Magunk sem gondoltuk, hogy a dalainkkal nem csak örömet okozunk rajongóinknak, de gyakorlatilag új stílust teremtünk."

A Pankastic! vadi új, saját dalai országos szinten halhatók rádiók, televíziók műsorában, ami nagyon jó visszajelzés a zenei irány kiválasztása és az tagok elszántságát, elkötelezettségét illetően. A tagok egyébként több formációban igen gyakran kerültek már össze különböző zenei formációban, mielőtt a Pankastic-ot létrehozták volna.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!