11 gólos junior győzelem


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Juniorjaink csak úgy, mint a felnőttek a hétvégén a Nyírbátor ellen léptek pályára hétvégén. Vendég góllal kezdődött a találkozó, azonban erre egyből jött is a válasz. Ezután a 13. percig felváltva estek a gólok, majd a 6-5-ös eredményről a 21. percre a békési fiúk 12-5-re módosították az eredményt. A félidő végére megtartotta előnyét csapatunk, így a 30. perc elteltével 20-13-t mutatott az eredményjelző. A második játékrészben lehetőséget tudott adni így Papp Bálint minden játékosának. Végül 44-33-ra nyertek a békési fiúk.

Békés-Drén KC - VKK Nyírbátor 44 - 33 (20-13)

Békés: Takács Sz., Borbély I., Besze M., Ötvös T. 1, Dénes Á. 10, Juhász Á. 3, Gál A. 3, Kecskés B., Mándy T. 12, Kiss S., Dékány P., Pacsika M., Vass E., Baranyai M. 6, Magyar B. 8, Csányi D. 1.

Nyírbátor legjobb dobói: Kondás Gy. 10, Láng M. 8.

Papp Bálint (edző): - Magabiztos győzelmet arattunk hazai pályán. Mindenkinek megfelelő játék lehetőséget tudtam biztosítani. Többen is kiváló egyéni teljesítményt nyújtottak. Gratulálok a győzelemhez, kicsit a kapott gólok számát soknak tartom, de így is közönség szórakoztató játékot mutattak a fiúk.

A héten a junioroknak pihenő forduló van, ők nem utaznak hétvégén Orosházára.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!