Nagy küzdelemben maradtak alul serdülőink


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Serdülő csapatunk az Országos Serdülő Bajnokságban már a rájátszási G-H csoportban van. Az alapszakaszból a Pick Szeged csapatával első két helyen jutottak be a fiúk.

Szerdán nem mást fogadtak a békésiek, mint az eddig egy vereséggel rendelkező Dabas csapatát. Hazai góllal kezdődött a mérkőzés, azonban egyből jött is rá a dabasi válasz. A 10. percben két gólos előnyt tudhatott magának a Békés 5-3. Majd ezután egy öt perces békési gólcsend következett, amit a vendégek ki is használtak és máris 5-7-t mutatott az eredményjelző. Papp Bálint edző időt kért, rendezte sorait, aminek köszönhetően a félidő végére 11-9-re javították a fiúk az eredményt. A második játékrészben sajnos több hibát is ejtett csapatunk, így a 10. perc végére megfordította a Dabas a mérkőzést 13-14-re. Nagyot küzdöttek a fiúk, az utolsó percekig, a 24. perc végén 20-20 volt a meccs állása, azonban sajnos a dabasi csapat az utolsó másodpercekben 20-21-re módosította a mérkőzés végeredményét.

Békési FKC – Dabas Kc 20 – 21 (11-9)

Békés: Takács Sz., Borbély I., Pankotai B., Dénes Á. 6, Kiss R. 2, Mándy T. 4, Kiss S., Dékány P., Pacsika M., Vass E., Baranyai M., Csányi D. 1, Magyar B. 5, Mohácsi B. 2.

Dabas legjobb dobói: Ács T. 7, Katona E. 5.

Papp Bálint (edző): - Küzdelmes és fordulatos mérkőzésen maradtunk alul egy góllal. Küzdöttek a fiúk, de ebben a helyzetbe ennyi sikerült. Dolgozni kell tovább.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!