Erősebbek voltak az Ózd juniorjai


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Hétvégén juniorjaink is, csak úgy, mint a felnőtt csapatunk itthon lépett pályára az Ózd ellen. Vendég góllal indult a mérkőzés, amire egyből jött is a békési válasz, azonban pontosabb kezdést mutatott az Ózd és a 8. percben már 2-6 volt a meccs állása. A folytatásban utolérte hétvégi ellenfelét a békési fiatal gárda, a 23. percben már 10-10-es döntetlent mutatott az eredményjelző. Az első félidő hajrájában végül jobban jöttek ki az Ózdiak, így 11-12-es eredmény mellet mentek pihenőre a csapatok. A második játékrész elején felváltva estek a gólok, majd a félidő közepénél elkezdett nagyobb előnyre szert tenni a fizikálisan és korban idősebb vendégcsapat. Végül 25-31-es eredménnyel végződött a találkozó.

Békés-Drén KC – Ózdi KC 25 – 31 (11-12)

Békés: Takács Sz., Borbély I., Besze M., Dénes Á. 7, Kiss R. 2, Ötvös T., Mándy T. 1, Kiss S. 2, Dékány P., Pacsika M., Vass E. 1, Baranyai M. 2, Csányi D., Magyar B. 6, Gál L. 4, Juhász Á.

Ózd legjobb dobói: Csörgő Zs. 8, Koós D. 7, Csépányi G. 6.

Papp Bálint (edző): - Egy picit pontosabb támadás befejezésekkel szorosabb eredmény születethetett volna. Az ellenfél fizikálisan sokkal erősebb volt. A mai napon ennyire tellett tőlünk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!