Évzáró Közgyűlés Mezőhegyesen


Forrás: Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége
Helyszin: Mezőhegyes
Megjelent: 2016 Március 8. ( Kedd ) 19:18
Módosítva: 2016 Március 12. ( Szombat ) 21:40
Fotók az eseményről...

Évzáró Közgyűlés Mezőhegyesen

Évzáró Közgyűlést tartottak 2016. március 6-án a Mezőhegyes Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület tagjai.

A Közgyűlésen meghívottként részt vett Kovács Péter r. főtörzszászlós Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság, - Kamenár Tíbor r. főtörzsőrmester Kmb. Mezőhegyesi Rendőrőrs, - Mezőhegyesi Önkormányzat Képviselőtestületének több tagja - Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke.

A napirendi pontok elfogadása után Turcsán István az egyesület elnöke részletesen beszámolt az egyesület 2015. évi munkájáról, elért eredményeiről. Kitért a 2016. évi feladatokra is. A pénzügyi beszámoló után a Felügyelő Bizottsági beszámoló következett. A Felügyelő Bizottság jónak értékelte az egyesület munkáját.

Hozzászólásoknál először Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke megköszönte a 2015-ben végzett munkát a polgárőröknek. Ismertette 2016. évben a Polgárőrség előtt álló feladatokat. Az egyesület munkáját jónak értékelte, további tevékenységükhöz sok sikert kívánt.

Kovács Péter r. főtörzszászlós tolmácsolta a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vezetőjének üdvözletét és köszönetét azért a sok közös szolgálatért, melyet 2015. évben a Mezőhegyes Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület tagjai végeztek.

Elfogadták a 2015. évi elnöki, gazdálkodási, valamint a Felügyelő Bizottsági beszámolókat, továbbá megszavazták 2016. évre a költségvetési tervezetet.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke három polgárőrnek ( Janecskó György, Szabados József és Merlák András ) kiváló munkájukért a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Emlékérmét és Oklevelet , egy polgárőrnek (Merlák András ) pedig 20 éves polgárőr szolgálatért Emléklapot adott át.

Kovács Péter r. főtörzszászlós és Kamenár Tíbor r. főtörzsőrmester három polgárőrnek (Gellai Csilla, Bucskó József és Molnár Csaba ) a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság elismerő Oklevelét adta át.

Ebéddel zárult a Közgyűlés, majd kötetlen beszélgetés következett.

Tételek: 1 - 20 / 59 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!