Digitális Témahét lesz a Tisza Kálmán Szakképzőben!


Helyszin: Tisza Kálmán Szakképző
Egy hét, melynek során a tanulók és a tanárok együtt fedezik fel a digitális világot. 2016. április 4-8. között legyen a digitális eszközöké a főszerep az iskolákban.

Az előadáson tájékoztattak, hogy a köznevelésben 2016. április 4-8. között első alkalommal kerül sor a Digitális Témahét megszervezésére a digitális pedagógia minél szélesebb körben történő elterjesztésének érdekében. A Digitális Témahét célja a digitális pedagógia elterjesztésének, alkalmazásnak mélyítése annak érdekében, hogy az iskolai pedagógiai eszközök, alkalmazott módszerek köre bővüljön, a digitális kompetenciát alkotó készségek, képességek fejlesztése az informatika tantárgyon túl is megvalósuljon. A Digitális Témahéthez csatlakozó iskoláknak lehetőségük nyílik az általuk választott témákat digitális eszközökkel és módszerekkel feldolgozni. A részt vevő pedagógusok szakmai tapasztalatokkal, a tanulók élményekkel, az intézmények pedig értékes eszközökkel gazdagodhatnak. A regisztráció a csatlakozó partner szervezetek számára már elérhető, és hamarosan kezdődik az iskolák regisztrációja is, amelyre 2016. április 4-ig lesz lehetőség. Elérhetőség: www.dth2016.hu Egy iskolának 3 módon van lehetősége részt venni a pályázatban: 1. Az iskola regisztrál a weblapon. 2. Mintaprojektek segítségével feltölt egy projektet humán vagy reál tantárgyakhoz kapcsolódva. A projektnek 5 órát kell felölelnie. 3. Készít az iskola saját projektet, és feltölti a hozzá kapcsolódó anyagot a weblapra. A projekteket ápr. 4-8 között kell feltölteni az oldalra. A regisztrált iskolák között 25 iskolát sorsolnak ki, amelyik nyer számítástechnikai eszközt. A feltöltött projekteket szakmai zsűri értékeli, és így is nyerhet az iskola eszközöket.

Az előadáson tájékoztattak, hogy a köznevelésben 2016. április 4-8. között első alkalommal kerül sor a Digitális Témahét megszervezésére a digitális pedagógia minél szélesebb körben történő elterjesztésének érdekében.

A Digitális Témahét célja a digitális pedagógia elterjesztésének, alkalmazásnak mélyítése annak érdekében, hogy az iskolai pedagógiai eszközök, alkalmazott módszerek köre bővüljön, a digitális kompetenciát alkotó készségek, képességek fejlesztése az informatika tantárgyon túl is megvalósuljon.

A Digitális Témahéthez csatlakozó iskoláknak lehetőségük nyílik az általuk választott témákat digitális eszközökkel és módszerekkel feldolgozni. A részt vevő pedagógusok szakmai tapasztalatokkal, a tanulók élményekkel, az intézmények pedig értékes eszközökkel gazdagodhatnak.A regisztráció a csatlakozó partner szervezetek számára már elérhető, és hamarosan kezdődik az iskolák regisztrációja is, amelyre 2016. április 4-ig lesz lehetőség.

Elérhetőség: www.dth2016.hu

Egy iskolának 3 módon van lehetősége részt venni a pályázatban:

1. Az iskola regisztrál a weblapon.

2. Mintaprojektek segítségével feltölt egy projektet humán vagy reál tantárgyakhoz kapcsolódva.

A projektnek 5 órát kell felölelnie.

3. Készít az iskola saját projektet, és feltölti a hozzá kapcsolódó anyagot a weblapra.A projekteket ápr. 4-8 között kell feltölteni az oldalra. A regisztrált iskolák között 25 iskolát sorsolnak ki, amelyik nyer számítástechnikai eszközt. A feltöltött projekteket szakmai zsűri értékeli, és így is nyerhet az iskola eszközöket.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!