Békési DAC - serdülők eredményei!


Budapesten a SYMA Csarnokban a serdülők fedett pályás országos bajnokságán Veres Barnabás szerepelt a legjobban, a 3 kilométeres gyaloglásban az 5. helyen ért célba.

Az ifjúságiak mezőnyében, ugyanezen a távon Szilágyi Emma a hatodik lett. Ugyanekkor a fedett pályás összetett országos bajnokságon, Nyeste Ágnes a felnőttek ötpróba versenyén az ötödik helyen végzett, Szilágyi Petra az ifjúságiak között a kilencedik lett.

Egy héttel később, március elején, a junior országos bajnokságon Nyeste Ágnes 400 méteren a negyedik lett, éppen lecsúszva a dobogóról. Szintén 400 méteren a fiúk között, Molnár Gergő, a tizenkettedik helyen futott a célba.

A dobók Szombathelyen szerepeltek. Fodor József az ifjúságiak súlylökésének nagy mezőnyében a tízedik helyre lökte magát, 3 centiméterrel lemaradva a nyolcas döntőről.

Közben a Velencei-tó partján rendezték meg a 100 kilométeres Országos Bajnokságot.

A Békési DAC két atlétával, Bakó Gáborral és Dr. Bocskay Árpáddal képviseltette magát. Az időjárás megkímélte őket, nem esett, de azért így is embert próbáló volt a 100 kilométer legyűrése. Az öt kilométeres köröket hússzor kellett teljesíteni. Bakó Gábor 10:09:23 –el a 16. míg Dr. Bocskay Árpád 11:22:53-al a 20. lett. Gratulálunk a fantasztikus teljesítményükhöz.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!