Gyöngybetűkkel …


A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium diákjai közül ebben a tanévben is szép számmal vettek részt az V. Országos Szépíró Versenyen.

Az iskolai válogatót követően március 4-én, Füzesgyarmaton bizonyíthatták ügyességüket a megye legszebben író gyermekei, köztük iskolánk lelkes tanulói: Tóth Krisztina, Nagy Gabriella, Varga Marietta, Ásós Donatella, Fábián Kitti, Vajas Emese, Czövek Bianka, Károlyi Dóra, Oláh Anita, Sziegl Stella, Bíró Anita és Kerepeczki Szabolcs.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a Sajátos Nevelési Igényű Tehetségeket Segítő Tanács és a Tehetségműhely Közhasznú Alapítvány által életre hívott hiánypótló megmérettetésen, szorgalmuknak és kitartásuknak köszönhetően négyen is (Ásós Donatella, Vajas Emese, Oláh Anita, Bíró Anita) képviselhetik iskolánkat a fővárosi döntőben, mely április 16-án lesz! – mondta Gionné Kertész Julianna fejlesztő pedagógus, megköszönve munkáját a gyerekeket felkészítő tanítóknak, tanároknak, a fejlesztő és gyógypedagógusoknak!

Sok sikert a versenyzőknek Budapesten!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!