Tisza Egymi Februári Hírmondó


Iskolánkban rajzversenyt hirdettek meg a farsangi álarc kategóriában. Sok szép, színes munka jelent meg és minden iskolai szinten kihirdették a zsűri által a nyerteseket! Gratulálunk nekik!

Sporteredmények: A gyógypedagógiai intézmények megyei összetett atlétikai versenyén szerepetek diákjaink, ahol kitűnő eredményeket értünk el. Hat versenyző bejutott az országos döntőbe! Név szerint: Fehér Csilla, Rácz Kornélia, Fekete Dóra, Rádai Szebasztián, Szabó Zoltán és Mohácsi Szabolcs! Büszkék vagyunk rájuk! Felkészítő pedagógusok: Gézárt Nikolett és Hegedűs Ferenc

Szintén februárban került megrendezésre a kollégiumi ping-pong verseny, ahol a diákokon kívül a felnőttek is szerepelhettek ezen a megmérettetésen.

Beindult a lovas-foglalkozás is Prorok Zsolt vezetésével, melyet nebulóink nagyon kedvelnek.

2016. február 20-án került megrendezésre az Országos Úszó Diákolimpia és Tehetségkutató Versenyt Debrecenben. Gyermekeink kiemelkedően teljesítettek:

Mráz Anikó-szabadon választott I. helyezés

-mellúszás II. helyezés

Oszlács Pál Péter-mellúszás II. helyezés

Pocsaji András-mellúszás II. helyezés

Váczi Viktor- szabadon választott II: helyezés

-mellúszás III. helyezés

Tóth Norbert-szabadon választott II. helyezés

-mellúszás III. helyezés

Összesített versenyben úszóink a 6. helyen végeztek. Felkészítő pedagógus: Pataky Attiláné

Gratulálunk az elért eredményekhez!

Tanulóink megyei zsinórlabda-bajnokságon vettek részt, ahol a szakiskolás fiúk első., lányok a második, és az általános iskolai csapat harmadik helyezést értek el!

Farsang: Február 25-én, csütörtökön került megrendezésre az iskolai farsang. Volt egyéni lemezes bemutató, valamint néhány osztály zenés-táncos produkcióval lepte meg a nézőket. A zsűri elvonult, hogy meghozza döntését és addig a gyerekek táncolhattak, énekelhettek. A buli végén a zsűri elnöke Aléné Kucsera Andrea igazgatónő kihirdette díjazottakat. Minden jelmezbe bújt tanuló egy kis ajándékkal és kürtőskaláccsal lett jutalmazva. A kürtőskalácsért külön köszönet a NIKOSZOLG BT-nek, Hagymási Ferencnek!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!