Újra Szegedi Kis István-napok voltak a Szegediben


Képes beszámoló a mi szemünkkel

Évek óta hagyomány iskolánkban, hogy a tavaszi szünet előtti napokban megrendezésre kerülnek a Szegedi Kis István-napok. Ez egy 2 napos vetélkedő, amelyre előzetes feladatot is kapnak az osztályok. Az idén a 11.b osztályosok készítették a feladatokat.

Előzetes feladat plakátkészítés volt "Békés a mi szemünkkel" címmel, valamint egy Békéssel kapcsolatos totó kitöltése.

Március 21-én délután sportvetélkedő keretében mérhették össze tudásukat, ügyességüket a hat fős csapatok. Másnap, tanítás után játékos szellemi vetélkedőn dőlt el, ki lesz a győztes.

Volt közös éneklés, mesetotó, mesezene felismerés, puzzle, activity, békési épületek felismerése. Végül állóképpel zártak a csapatok, amelyet egy, már előzetesen kihúzott mesére kellett készíteni.

A jutalmazás 2 kategóriában zajlott.

Az 5-6. osztályosok közül 1. helyezést ért el a 6. a osztály, 2. helyezett lett az 5. d, 3. helyezett az 5. b, 4. helyezett pedig a 6. b osztály.

A 7-8. osztályosok közül 1. helyezett a 8. e osztály, 2. helyezett a 7. c, 3. helyezett a 8. c, és 4. helyezett pedig a 8. d lett.

Vidám hangulatban telt ez a 2 nap. Változatos, de gondolkodtató, közösségépítő és találékonyságot kívánó feladatokat oldhattak meg a csapatok.

Jövőre újra várjuk a hasonló élményeket.

Földesi Magdolna DÖK patronáló tanárnő

Tételek: 1 - 20 / 69 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!