Három békési hölgy versenyez a Giri Európa bajnokságon!


Jó érzés járja át szívünket-lelkünket, amikor magyaroknak szurkolhatunk különböző Európa- és Világbajnokságokon. Most aztán igazán büszkék lehetünk, hiszen 3 békési versenyzőnek szoríthatunk majd májusban az Európa Bajnokságon!

A március 12-én tartott etyeki verseny nem csak ezért volt különleges, hanem azért is, mert a győzelem a legjobbaknak kvalifikációt jelentett az Országos- és az Európa Bajnokságra is. Eredmények: Körözsi Krisztina 12 kg, 5 perc, szakítás, 111 gyakorlat, I. helyezett Nagy Viktória 8 kg, 5 perc, szakítás, 121 gyakorlat, I. helyezett Szűcs Istvánné (oktató) 12 kg, 5 perc, hosszú ciklus, 61 gyakorlat, I. helyezett A békési hölgyek ezzel a remek eredményükkel ott lesznek májusban az Európa bajnokságon, melynek ebben az évben Békés ad majd otthont. Gratulálunk és további eredményes felkészülést kívánunk!

A március 12-én megtartott etyeki verseny a legjobbaknak kvalifikációt jelentett az Országos- és az Európa Bajnokságra is.

Eredmények:

Körözsi Krisztina 12 kg, 5 perc, szakítás, 111 gyakorlat, I. helyezett

Nagy Viktória 8 kg, 5 perc, szakítás, 121 gyakorlat, I. helyezett

Szűcs Istvánné (oktató) 12 kg, 5 perc, hosszú ciklus, 61 gyakorlat,I. helyezett

A békési hölgyek ezzel a remek eredményükkel ott lesznek májusban az Európa bajnokságon, melynek ebben az évben Békés ad majd otthont.

Gratulálunk és további eredményes felkészülést kívánunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!