Bemutatkozik a Szegedi alsó tagozata!


MI AZ, AMIT NYÚJTANI TUDUNK AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA ALSÓ TAGOZATÁN?

Kis közösségben, esztétikus környezetben, szeretetben gazdag egyéni bánásmódban való nevelést és a gyermekek fejlődéséhez igazodó oktatást. Református iskolánk a hagyományos értékeket kívánja közvetíteni, ezeken az értékeken keresztül érezhetik meg a gyerekek gondoskodó szeretetünket, folyamatos figyelmünket.

Az 1-4. évfolyam elhelyezésére két külön épület áll rendelkezésünkre. A Petőfi utca 3-5. és a Rákóczi utca 8. szám alatti kisiskolánk ideális feltételeket biztosít az alsó tagozatos kisgyermekek számára. Sportudvar fajátszókkal, külön tornatermek, az összes tanulót befogadó gyülekezeti terem biztosítja a még kellemesebb iskolai életet.

Eredményeinkről, iskolai történéseinkről a helyi és a megyei médiában folyamatosan beszámolunk. Mind napközi otthonban, mind iskolaotthonban támogatjuk tanulóinkat a helyes tanulási technikák elsajátításában. Versenyeken évek óta kiemelkedően szerepelnek tanítványaink.

A segítségre szoruló kisdiákokkal fejlesztő –és gyógypedagógus külön foglalkozik. A város távolabbi pontjain lakó tanulóink számára külön buszjáratokat biztosítunk. Első osztálytól az alapkészségek kibontakoztatására helyezzük a hangsúlyt. Idegen nyelvet előkészítő jelleggel, játékos formában már a kezdetektől tanulnak diákjaink. Az 1. és 2. évfolyam legtöbb osztályában a mindennapos testmozgás heti 3 testnevelés óra és 2 órarendbe épített néptánc foglakozással valósul meg.

Iskolánk, mint kiválóan akkreditált Tehetségpont Kölyökakadémia néven tehetségműhelyeket indít az alábbi területeken:

  • matematika
  • drámajátékok
  • vizuális nevelés
  • ének-zene (énekkar)
  • labdarúgás

Az osztálytermek többségében interaktív tábla segíti a tanulást.

A gyermekeket felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül fogadjuk és szeretettel várjuk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!