Nem tudtunk partiban lenni a listavezetővel


Hétvégén a 21. fordulóban csapatunk a listavezető Algyőhöz utazott a soron következő mérkőzésre. Várható volt, hogy a tabella élén álló Algyőt nehéz lesz megfogni, viszont jobban is meg lehetett volna szorongatni az éllovas csapatot.

Hazai góllal indult a mérkőzés, mondhatni a hazai csapat akarata érvényesült inkább a pályán, amivel perceken belül három gólos előnyre tettek szert a 8. percben. A békési zártabb védőfallal megküzdöttek a hazaiak, viszont a másik oldalon a nyitott védekezés, se volt a békésiek ínyjére. A félidő 17. percében 7-7-es eredmény mellett sikerült utolérni a listavezető csapatot. Azonban ekkor rendezte sorait az Algyő és máris megint perceken belül 4 gólos hátrányba került a Békés. A félidő végéig, ez csak tovább romlott, a félidő végén sikerült egy góllal növelni még a békési találatokat, így a 30. perc végén 15-8-t mutatott az eredményjelző. A második játékrészben felváltva estek a gólok, ami már kevés volt ahhoz, hogy felzárkózzon csapatunk. Sorra ziccerig játszott az algyői csapat és maradtak ki a békési hétméteresek is, amik megpecsételték a mérkőzés végkimenetelét.

FKSE Algyő - Békés-Drén KC 28 - 17 (15-8)

Békés: VIKOR F. - Herczeg J. 1, Kopcsák J. 1, Gazsó P., Cifra T. 5 (3), Polgár T., HORVÁCKI M. 8. Csere: Domokos D., Styop M. (kapusok), Kánya L. 1, Fedor B., Felföldi G., Domokos I. 1, Venczel B., Gál A., Kiss R.

Az Algyő legjobb dobói: Simon B. 8 (4), Béleczki 4

Kiállítások: 6 perc + Raffai kizárva, ill. 14 perc + Kánya kizárva.

Hétméteresek: 7/6, ill. 7/3.

Kádas László (edző): - A játék minden elemében jobb algyői csapat ilyen arányban is megérdemelten nyert.

A következő fordulóban itthon lépnek majd pályára a fiúk április 9.-én 18 órától a Balassagyarmat csapata ellen.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!