Polgárőr Vacsora


Polgárőr Vacsora - 2016.04.02.

A 2015. év Évértékelő Közgyűlés után, a hagyományoknak megfelelően ebben az évben is megrendezte a "POLGÁRŐR VACSORÁT" a Kondorosi Polgárőr Egyesület vezetése, hogy ezzel köszönje meg a 41 polgárőrnek és családtagjaiknak a kimagasló szolgálatot, melyet szabadidejükben teljesítettek.

A rendezvényre érkezőket Varga János a kondorosi Napsugár Vendéglő tulajdonosa fogadta, aki támogatója az Egyesületnek – és maga is polgárőr.

Egy perces néma főhajtással emlékeztek meg az elhunyt Petrovszki András polgárőr társukra, aki alapító tagja volt a Kondorosi Polgárőr Egyesületnek.

Sonkoly Mihály, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelent polgárőröket, azok családtagjait valamint a meghívott vendégeket.

Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke köszöntő szavai után megosztotta gondolatait a jelenlévőkkel. Gratulált a polgárőrök 2015. évben végzett munkájukhoz, sok sikert kívánt az ide év terveinek megvalósításához. Külön gratulált Sonkoly Mihálynak, aki a tegnapi napon, az OPSZ Közgyűlésén vette át dr. Túrós András OPSZ elnökétől a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatát.

Ribárszki Péter polgármester köszöntőjében kiemelte a kondorosi polgárőrök teljesítményét, az elmúlt évek fejlődését és egyben arról biztosította az egyesületet tagjait, hogy lehetőség szerint a jövőben is igyekeznek a valóban kivételesen stabil anyagi hátteret biztosítani a Polgárőrség működéshez.

Az ünnepi vacsorán elismeréseket, jutalmakat is átadtak, így többek között :

Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Emlékérmét és Oklevelet kapott

Polyó Márton és Mihálik Mihály polgárőrök

Az egyesület vezetése a polgárőrség érdekében több éven keresztűl kifejtett tevékenysége elismerésére Oklevelet és ajándéktárgyat adományozott :

Krajcsovicz András, Sárkány Mihály, Seres Ferenc, Uhrin Mátyás és Urbancsok Mihály polgárőröknek.

Az elismeréseket és jutalmakat Gyarmati Sándor a BMPSz elnöke és Sonkoly Mihály a Kondorosi Polgárőr Egyesület elnökével közösen adták át.

A rövid protokollt követően a nagyon finom vacsora elfogyasztása után kezdetét vette az éjszakába nyúló felhőtlen szórakozás.

Tételek: 1 - 20 / 42 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!