Békési civilek, lehet pályázni!


BÉKÉS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

Békés Város Önkormányzata a lehetőségeihez mérten 2016-ban is támogatni kívánja a településen működő civil szervezeteket, ezért meghirdeti a 2016. évi civil pályázatát. A szervezetek működését, programok, rendezvények költségeinek támogatását valamint más pályáztató szervezethez benyújtott pályázat önrészét hivatott biztosítani a Békés Város Önkormányzata által kiírt pályázat. Pályázni a kitöltött pályázati adatlap és a kötelezően csatolandó mellékletek beadásával lehet.

A pályázaton részt vehetnek azok a civil szervezetek, amelyek

- legalább 1 éve működnek,

- békési székhellyel vagy békési tagszervezettel rendelkeznek, illetve más szervezetek Békésen megvalósuló programjaihoz nyitottak,

- korábbi pályázati támogatásaikkal elszámoltak,

- éves beszámolójukat letétbe helyezték.

A pályázatot Békés Város Polgármesterének címezve (5630 Békés, Petőfi u. 2.) kell benyújtani személyesen vagy postai úton úgy, hogy legkésőbb 2016. június 1-jén 12 óráig beérkezzen. A borítékon kérjük jól láthatóan feltüntetni: "Civil Szervezetek Támogatása".

Pályázati adatlap letölthető a www.bekesvaros.hu (Hirdetmények, pályázatok) oldalról, vagy személyesen kérhető a Civil Szervezetek Házában (5630 Békés, Hőzső u. 4.) hétköznap 8–16 óráig. Érdeklődni lehet Kovács Andrásnál a 70-392-4609 telefonszámon.

Azoknak a civil szervezeteknek, amelyek már az előző években is pályáztak, nem kell újra benyújtani az alapszabályukat és a cégbírósági bejegyzésüket, csak abban az esetben, ha változás történt az adataikban.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!