Kelet-Magyarország második legjobbja a BSzSK!


Jön a rájátszás!Jön az OSE Lions!

Sok olvasónak nem újdonság ez a hír, hiszen vasárnap a megszokottnál is többen látogattak ki a BSzSK utolsó bajnoki összecsapására. Igaz, hogy 1 pontos vereséget szenvedett a csapat a csoportelső Salgótarján ellen, mégis büszkék lehetünk. Örömünneppé varázsolta a rangadót az is, hogy a félidőben fellépett a Városi Ifjúsági Fúvószenekar, Bagoly László vezényletével. Örülhetünk is, hiszen történelmet írt ez a gárda: a dobogó 2. fokán áll a második NBI/B-s szezonjában a békési együttes!
Most legyünk büszkék azokra, akik ezt az eredményt felépítették! Erről a klub elnöke, Erdei Ferenc így nyilatkozott:
"Gratulálok a Békési SzSK-nak a 2. helyhez, kis klubként elérni ezt, egy nagyszerű eredmény! A Békési SzSK nagyszerű teljesítménnyel a 2. helyen végzett a keleti csoportban, így play off versenyeztetésben indulhat az ország legjobb nyolc csapata között az NBI/B- bajnoka címéért.
A kiírás szerint a keleti csoport második helyezettje a nyugati csoport harmadikként végzettel fog megmérkőzni.
Nyugaton az Oroszlány (OSE) lett az alapszakasz "bronzérmese", akiket jól ismerünk a soproni emlékezetes négyes döntő óta. Azóta is rendszeresen megmérkőzünk egymással a felkészülési tornákon.A rájátszás menete: Mivel a Békés a magasabb helyezést ért el, ezért mi vagyunk a pálya kedvezményezettek, tehát az első meccs itthon lesz már ezen a hétvégén.
Az a csapat jut tovább, amely hamarabb begyűjti a 2. győzelmét. Tehát egy meccs itthon, egy Oroszlányban és ha nem dőlt el, akkor újra Békésen lesz a találkozó.Most kezdődik a tánc, előre a további sikerekért!"
A klub vezetése, edzői és játékosai köszönik a támogatóinak és szurkolóinak az egész éves buzdítását, és mindennemű segítségét!

Várunk minden érdeklődőt a rájátszás első mérkőzésére a Városi Sportcsarnokba 2016. 04.10-én , vasárnap este 18.00-tól!

#CSAKABÉKÉS#csináljunktörténelmet!

Erdei K.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!