Izgalmakkal teli mérkőzésen nyertünk


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Előrehozott mérkőzést játszott a Békés-Drén KC felnőtt és junior csapata szombat este a Békés Városi Sportcsarnokban.

Hazai góllal indult a mérkőzés, majd felváltva estek a gólok, a 10. percre két gólos előnyre tett szert a Békés 6-4-es állás mellett. A folytatásban végig küzdött a vendég csapat, még ha 2-3 gólos hátrányban is voltak. Mindkét oldalon akadtak hibák rendesen, de emellett sorra születtek az újabb találatok mindkét oldalon. Végül a 30. perc végére 17-15-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészbe feltüzelve érkeztek vissza csapatok. Ami látszott is a játékon illetve, a játékosok indulatosságán, amit a játékvezetők többször is két perces kiállításokkal próbáltak kordában tartani. A szívósan végig küzdő Gyarmatiak a 41. percre kiegyenlítettek 21-21-re, majd ezt követően a hazai gólokra, a gyarmatiak Albert-Tóth játékosa sorra talált be a békési kapuba. Végül egy gólokban gazdag mérkőzésen otthon tartotta a két pontot a békési gárda.

Békés-Drén KC - Balassagyarmati Kábel SE 32 - 31 (17-15)

Békés: Domokos D. - Herczeg J. 1, HORVÁTH D. 3, Fedor B. 1, CIFRA T. 7 (3), POLGÁR T. 7, HORVÁCKI M. 5. Csere: Styop M., Vikor F. (kapusok), KOPCSÁK J.3, KÁNYA L. 3, Gazsó P. 2, SIPEKI L., Felföldi G., Domokos I., Venczel B.

A Balassagyarmat legjobb dobói: Albert-Tóth 11, Szabó T. 9 (3).

Kiállítások: 18, ill. 14 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 3/3.

Kádas László (edző): - Férfias küzdelemben, fontos két pontot szereztünk. Izgalmas végjátékban higgadtak tudtunk maradni, ami biztató a jövőre nézve. Köszönjük szurkolóinknak a biztatást.

Gratulálunk a csapatnak!

Jövő héten ismét itthon lépnek pályára a fiúk, még hozzá az ARAGO Törökszentmiklósi KE ellen, április 16.-án 18 órától.

Tételek: 1 - 20 / 206 (11 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!