Véget ért a 2015/2016-os tanév házi teremlabdarúgó bajnoksága


A lejátszott mérkőzések során rengeteg élménnyel gazdagodtak a tanulók és alakultak ki barátságok különböző osztályokba járó diákok között - a Tisza Kálmán testnevelő tanárainak beszámolója.

Nem volt hiány a küzdeni tudásból az akarásból és az olykor nagyon kemény egymás testi épségét sem kímélő szabálytalanságból sem.

Voltak meglepetés eredmények és születtek papírformát igazoló győzelmek - vereségek.

Azt mindenki tudni vélte, hogy a bajnokság legesélyesebb osztálya a tavalyi bajnok akik idén már végzősokként futottak ki az összecsapásokra a 12.J. Ebből az osztályból került ki idén a gólkirály is Horváth Dávid aki 24 góllal segítette az osztályát a harmadik hely megszerzéséhez. A döntő összecsapást a 10.M osztály vívta nagy meglepetésre ugyanis az elődöntőben búcsúztatták a tavalyi bajnokot akik nem bírtak a rendkívül lelkesen önfeláldozóan es olykor-olykor a szerencsével sem hadilábon álló alakulattal. A másik ágon a 11.M osztály jutott be és megismétlődött a csoportmérkőzés visszavágója. A döntőben ismét a rutin győzedelmeskedett és a bajnokcsapat a 11.M osztály lett a második helyen a 10.M osztály végzet, a bronzmérkőzés igazi kiélezett kemény küzdelmet hozott. A 11.K és a 12.J nem bírtak egymással a rendes játékidőben, csak a büntető rúgásokkal tudták eldönteni a bronzmedál sorsát és így alakulhatott ki a végső sorrend:

I.11.M

II. 10.M

III. 12.J

IV. 11.K


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!