A Tisza végzőseinek szerenádja


Idén a végzősök számára a szerenád április 28-án délután került megrendezésre. Kilenc osztály és az őket tanító tanári kar vett részt ezen.

Szép hagyomány, hogy tanárok vendégül látják a búcsúzó diákokat a hét valamelyik napján, amit szerenáddal viszonoznak a diákok. Haladó hagyományként évek óta iskolánk területén szoktuk megrendezni a szerenádot, ahol a közös éneklés mellett a ballagók vacsorát főznek, amihez a süteményt meg az üdítőket a tanárok biztosítják.


A délutáni program szokásosan az osztályfák ültetésével kezdődött, amit koszorúzással folytattak a végzős diákok, tisztelegve az intézmény korábbi igazgatóinak kopjafái előtt.


Ezt követte a délután vidámabb része. Osztályonként főzni kezdtek a tanulók, különböző grillezett húsokat, salátákat készítettek, amiket jóízűen fogyasztott a társaság. Oldott hangulatban került sor a szerenádokra, melyeket osztályonként adtak elő a diákok az összegyűlt tanáraiknak.

Idén iskolánk volt diákja szolgáltatta a talpalávalót Raffai Szabolcs személyében. Kivételes táncművészek tűntek fel, rejtett zsenialitásra figyelhettek fel tanáraik, oktatóik. Közös táncolással, zenehallgatással, beszélgetéssel fejeződött be a rendezvény.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!