Évértékelés Battonyán


Évértékelés Battonyán

Közgyűlést tartott a Battonyai Bűnmegelőzési és Önvédelmi Polgárőr Egyesület. Közgyűlést megtisztelte jelenlétével Szepesi Sándor r. alezredes Battonyai HRK vezetője, Zsóri Mihály r. őrnagy Battonya KMB, Dancsó Gábor r. hdgy Battonyai HRK, Marjai János polgármester, Zomborácz Zita önkormányzati képviselő és Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke.

A jegyzőkönyvvezető és a két hitelesítők megválasztása után elfogadták a napirendi pontokat. A minden részletre kiterjedő elnöki beszámoló után ismertetésre került a gazdasági –és pénzügyi beszámoló és közhasznúsági jelentés. A Felügyelő bizottság beszámolója után a 2016.évi költségvetési tervezett került ismertetés

A hozzászólások sorát Marjai János polgármester nyitotta meg. Köszönetét fejezte ki a polgárőröknek a 2015. évben végzett tevékenységükért. Az önkormányzat ebben az évben támogatja anyagilag a polgárőrséget.

Gyarmati Sándor BMPSZ elnöke elismeréssel szólt a polgárőrök tevékenységéről. Az adminisztrációs munkát kell még javítani, melyhez a BMPSz úgy anyagi, mint erkölcsi támogatást megad. 2016. évi munkájukhoz sok sikert kívánt.

Szepesi Sándor r. alezredes Battonyai HRK vezetője megköszönte a közös járőrszolgálatokat és továbbra is számít a polgárőrök önzetlen tevékenységére. Elismerő oklevelet adott át két polgárőrnek. ( Sipos Mária, Sin Katalin )

Zsóri Mihály r. őrnagy Battonya KMB megköszönte azt az együttműködést, melyet a bűnmegelőzés területén végeztek a polgárőrök.

Zomborácz Zita önkormányzati képviselő a lakosság köszönetét tolmácsolta a polgárőröknek.

Egyhangú szavazattal elfogadták az elnöki, - gazdasági és pénzügyi, - FEB és a közhasznúsági beszámolót.

2016. évi költségvetési tervezet egy kis kiegészítés után került elfogadásra.

Közgyűlés zárása után baráti beszélgetés és finom ebéd következett.

Tételek: 1 - 20 / 38 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!