Közgyűlés Mezőkovácsházán


Közgyűlését tartott a Mezőkovácsháza Polgárőr Egyesület KHSZ.

Meghívott vendégként vett részt a Közgyűlésen Nagy Lajos r. alezredes, Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vezetője , Tóth Péter tü. százados Mezőkovácsháza tűzoltóparancsnoka, Szénási István alpolgármester, Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke, Rátódi István BMPSZ elnökségi tagja, Korompai Sándor és Széll Csaba támogatók.

A napirendi pontok elfogadása után Kovács Péter, az egyesület elnöke megtartotta a 2015.évben végzett polgárőr munkáról a beszámolót. Az elnöki beszámoló után a pénzügyi és a felügyelőbizottsági beszámolók következtek. A beszámolók után az egyesület 2016, évi munkaterve és pénzügyi tervezete lett ismertetve.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke hozzászólásában megköszönte a polgárőrök 2015.évben végzett önzetlen munkáját. Nagyon jónak ítélte az egyesület munkáját, majd ismertette a 2016. évi feladatokat, programokat. Az egység megtartása a legfontosabb feladat. További munkájukhoz sok sikert kívánt.

Nagy Lajos r. alezredes Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vezetője megköszönte a polgárőrök, önzetlen áldozatos munkáját, melyet 2015.évben végeztek. Szolgálati óráikkal nagyban hozzájárultak Mezőkovácsháza közbiztonságának javításához. Nagyon jónak ítélte a Polgárőrség tevékenységét, sok sikert kívánt a 2016. évi feladatok megoldásához.

Szénási István alpolgármester hozzászólásában biztosította a polgárőröket, hogy az önkormányzat ebben az évben is támogatni fogja a polgárőrséget. Megköszönte az elmúlt évben végzett tevékenységüket.

Egyhangú szavazattal elfogadták az elnöki,- pénzügyi, FEB beszámolót és a 2016. évi munkatervet és költségvetési tervet

Nagy Lajos r. alezredes Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vezetője Elismerő Oklevelet adott át három polgárőrnek.

Baráti beszélgetéssel zárult a közgyűlés

Tételek: 1 - 20 / 50 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!