Békési DAC bravúr a csapatbajnokságon


Ha május közepe, akkor az atlétáknál csapatbajnokság. Már harmadik alkalommal rendezték meg ezt az izgalmas versenyformát, mely besorolja az ország egyesületeit.

A versenyen való részvételnek komoly feltételei vannak. Bár lehetőség van két klub összefogására, a Békési DAC-nak idén sikerült egyedül indulnia.

A két elődöntő közül atlétáink a debrecenibe voltak beosztva. Remekül versenyezve, ám főleg sérülések miatt többször balszerencsésen, a 11. helyre kerültek. Előttünk csak rekortán pályával rendelkező csapatok végeztek, sőt mögöttünk is minimum futófolyosóval rendelkeznek az egyesületek. Ennek fényében még nagyobb bravúr ez a helyezés. Ez csak régi sportolóinkkal sikerülhetett, akik lelkesen készültek a megmérettetésre.

Kiemelkedően szerepelt Nyeste Ágnes, Balasi Imre és Vecsey Mariann. A csapat tagjai voltak még: Ácsné Hortobágyi Anikó, Botos Márton Darvasi Anett, Fodor József, Hortobágyi János, Kiss Boglárka, Magyar Bálint, Molnár Gergő, Perdi Zoltán, Pozsár Richárd, Szatmári Judit, Szilágyi Emma, Szilágyi Petra, Trescsik Szabolcs és Veres Fanni.

A Békés Drénnek köszönjük a támogatását.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!