Közgyűlést tartott a Békés Megyei KPVSZ


Fotók az eseményről...

Megtartotta éves közgyűlését a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgár Védelmi Szövetség.

A közgyűlést megtisztelte jelenlétével Kiss András tű. ezredes, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese, Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke.

Lipták István nyá. pv. alezredes köszöntötte a megjelenteket, majd részletesen ismertette az elmúlt esztendő legfontosabb történéseit, elvégzett feladatait. A szakmai munka ismertetése után a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgár Védelmi Szövetség gazdálkodásáról adott tájékoztatást. Elmondta, hogy a szövetség a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon kívül az Országos Polgári Védelmi Szövetséggel, a megyei kormányhivatallal, a járási hivatalok vezetőivel, a polgárőrök szövetségével, a tűzoltó szövetséggel, a helyi gazdálkodó szervezetekkel is jó kapcsolatot ápol, közöttük szoros és folyamatos az együttműködés. A lakosságtájékoztatás jegyében idén immár tízedik alkalommal adták ki a polgári védelmi kalendáriumot. A cél nem más, mint a megkezdett, közhasznú munka töretlen folytatása.

A felügyelőbizottság beszámolója után a jelenlévők elfogadták a beszámolókat és megtárgyalták a 2016. évi feladatokat, munkaprogramot.

Tételek: 1 - 20 / 32 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!