Változások, igazolások


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Mint arról már értesültek korábban bejelentést tett egyesületünk arról, hogy Kádas László felnőtt edző a következő szezontól szakmai igazgatóként folytatja munkáját a klubunknál. A helyére edzőnek, a már többször is bizonyított, fiatal Papp Bálintot nevezte ki Polgár Zoltán, a Békési FKC ügyvezetője.

Emellett, hogy edző változás történt a felnőtt csapatnál. Új játékosok érkezéséről is beszámolhatunk. Mint azt az évzáróvacsorán is elmondta Polgár Zoltán:
- Alapelvünk, hogy minél több békés megyei, környékbeli kötődésű játékost szeretnénk látni felnőtt csapatunkban. Úgy gondolom, hogy idén sikerült is ezt az elvet követnünk, ugyanis négy játékost igazoltunk, még hozzá NBI-ből. Három évvel ezelőtt Varsandán Áron már viselte a békési mezt, jelenleg Áron az Orosházánál játszott, de jövőre ismét békési színekben lép pályára. Szilágyi Dávid, békéscsabai születésű tehetséges fiatal játékos az Eger csapatától igazol hozzánk. Kovács Péter, balkezes játékos a Mezőkövesd csapatától érkezik, illetve Oláh Gábor úgy gondolom nem ismeretlen senki számára, Balmazújvárosból igazol "haza". Szeretnénk egy minél ütőképesebb csapatot kialakítani, úgy gondolom ez a négy játékos nagyon jó erősítés a mostani csapat mellé.

Hamarosan bemutatjuk az érkező játékosokat honlapunkon!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!