Vállalkozásom története: Fecó Fitness


Június elsején lesz tíz éve, hogy megnyitotta kapuit a Fecó Fitness, népszerű sorozatunk harmadik részében Székely Ferenc Fecóval beszélgettünk. Az interjú végén nyerj edzést a Fecó Fitnessbe!

Békés Mátrix:

Délelőtt tornaterem, délután edzőterem, benne pedig esetenként személyi edzés – hogy bírod a gyűrődést?

Székely Fecó:

Már hozzászoktam, délelőtt testnevelő tanár vagyok a Tisza Kálmán Szakképzőben, délután, este pedig a Fecó Fitness ügyeit intézem.

B.M.:

Tíz kerek év azért nagy idő és ha csak a régi reklámjaitokat olvasom végig a Mátrixon, szinte minden évben újabb és újabb edzésformák, mozgásőrületek jöttek be, tudatosan próbáltátok követni a fősodort?

Sz. F.:

Azt hoztuk be - a vállalkozást szüleimmel együtt vezetem – amit magam is kipróbáltam és jónak találtam. Fontos, hogy ne a divat határozza meg, hogy most Spinning, vagy Flabélos, vagy TRX, vagy cardio gép, vagy egyszerűen súlyzók segítségével mozogsz, hanem hogy legyen választék, akár több mindent is kipróbálhatsz, míg megleled a neked megfelelő mozgás vagy erőnléti formát. Nálunk a fent felsoroltak mind kipróbálhatók.

B.M.:

Spinning ugye, egyes vélemények szerint ez csak szobakerékpározás hangos zenére….

Sz. F.:

(Nevet) – Nem! Ha csak ennyi lenne, már nem is létezne. Valóban, van benne kerékpár és hangosan szól a zene, de emellett egy képzett tréner folyamatosan adja az utasításokat, gyors és lassú szakaszok váltakoznak, ütemre tekerünk és, nem csak a lábizmokat, hanem az egész testet megmozgatjuk és ott a közös motiváció, amit otthon biztosan nem kapsz meg. A csapat visz magával, amikor már fáradnál, amikor már feladnád, akkor van, ki átlendít a holtponton és tekersz tovább.

Nem véletlen, hogy amikor leszállunk a kerékpárról, dől a víz mindenkiről, de átmozgatta az izmait és garantáltan elégette a kalóriákat. Ezért is szeretik sokan, 2007-óta és magam is spinning oktató vagyok.

B.M.:

Milyen edzéseitek vannak?

Sz. F.:

Súlyzók, gépek, TRX-G-FLEX köredzések, a híres Flabélos gép, futópad és klasszikus edzőtermi felszerelések. A hölgyek számára külön edzőtermet biztosítunk, és ami nagyon fontos, szauna, szolárium is van nálunk.

Van személyi edzés, ekkor személyesen foglalkozom az ügyféllel, azonnal kontrolálható, hogyan, mennyi ideig bírja az adott mozgásformát, mi a legjobb számára. Ez egy nagyon hatékony edzési mód, csak rá figyelek, csak ő számít és – ahogy mondják elégedetten, meg is van az eredménye.

B.M.:

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve?

Sz. F.:

Mindig vannak terveink és meg is akarjuk valósítani őket, így elkezdtük folyamatosan lecserélni, újítani gépparkunkat, nyitottak vagyunk az újdonságokra és hamarosan még újabb edzési formákat hozunk be a Fecó Fitnessbe – a vendégek igénylik az újdonságokat.

B.M.:

Aki még sohasem járt nálatok, annak mit mondanál?

Sz. F.:

A legfontosabbat: ha már eldöntötte, hogy mozogni és tenni akar az egészségéért, már jó útra, a változás útjára lépett. Jöjjön el hozzánk, segítünk megtenni a következő lépést, motiváljuk, bíztatjuk, kitartásra buzdítjuk, hogy jobban érezze magát, hogy ne úgy keljen fel, hogy MA megint menni kell, hanem úgy, hogy hurrá, már alig várom és MA is mehetek!

Fecó Fitness, Békés, Rózsa u. 15.

Tel: 20 20 34 311

Nyitva:

H – P 13-21

Szo: 13 és 17:30 között

Fecó Fitness a Facebookon

NYERJ egy próba alkalmat a Fecó Fitnessbe! Nyertesünk előre egyeztetett időpontban bármelyik edzésformát szabadon, ingyenesen kipróbálhatja!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!