,,Újratöltve”


A pedagógus szerepe a tehetséggondozásban címmel, a tanév utolsó hetében június 7-én szakmai napot tartottak a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium alsó tagozatán.

Az intézményben, mint Akkreditált Kiváló Tehetségpontban az előadást Bíró Gyula, a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda, Bölcsőde igazgató - szaktanácsadója tartotta, aki felhívta a figyelmet a pedagógia gyakorlatának időszerű problémáira.

A résztvevők a következő kérdésekre keresték a választ: Kik gondozzák és fejlesztik hatékonyan a tehetségpalántákat? Tanulható-e, tanítható -e a tehetséggondozás? Mire is van szüksége egy tehetséges gyermeknek?

Az előadás után a részt vevő tanítók betekintést nyerhettek egymás tehetségműhelyeinek (testi - mozgásos: labdarúgás, zenei: énekkar, matematika - logika, nyelvi: drámajáték, vizuális - téri) működésébe, megismerve a tehetséggondozás tanéves eredményeit az első és második évfolyamon! Balogné Sztraczinszki Andrea tehetségpont koordinátor

Tételek: 1 - 20 / 33 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!