Három város sportfesztivál


A 2015/2016-os tanévben is megrendezésre került a három város sportfesztiválka. Tizenegy sportágban mérték össze tudásukat ügyességüket és fizikai felkészültségüket a tanulók Békés-Békéscsaba-Gyula városából.

Intézményük is adott diákokat a rendezvényre szép számmal, ahol nagyon jó eredményeket is elértek. Kispályás labdarúgásban harmadik helyet szerezték meg iskolánk tanulói a következők voltak: Jánki István, Kántor Richárd, Mucsi Zoltán, Farkas Milán, Tóth Szilárd, Laukó Viktor, Reszelő Dávid.

Sárkányhajó evezésben is volt aki képviselte iskolánkat a hajóegységben: Köpe Ákos, Bozsányi Károly és itt az előkelő második helyezést érték el.

Asztaliteniszben kettő lány versenyző képviselte intézményünket: Barabás Tímea, Laukó Adrien akik meg is nyerték ezt a versenyszámot.

Lány kézilabda csapatban is volt tanulónk Harczmann Afrodité személyében és itt is a második helyezést érték el. Ezen kívül szerepelt még kosárlabda, sakk, úszás, váltó verseny, vetélkedő stb.

Összességében a három város tizenegy sportágát összegezve Békés városa a harmadik helyet szerezte meg Békéscsaba, Gyula után. A következő tanévben is megrendezésre kerül az esemény immár Békés városa lesz a házigazda egyben a vendéglátó is bízunk benne, hogy tanulóink nagyobb létszámmal és jobb eredményeket elérve fognak szerepelni.

Papy Zsolt testnevelő


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!