Békési csillagos éjszakák - Szűcs Norbert fotói a Mátrixon!


Mindig örömmel adunk felületet békési, Békés környéki fotósoknak bemutatkozásra, akár ők keresnek, akár mi keressük meg őket. Így történt Szűcs Norbert esetében is, aki így vall a fotózásról:

6 évvel ezelőtt vettem a kezembe legelőször fényképezőgépet. Akkor még kíváncsiságból és nem voltam tisztában semmilyen szabállyal vagy hogy mit is csinálok pontosan. Újdonság volt számomra, de konkrét céljaim nem voltak vele, nem is terveztem sokat foglalkozni a fényképezéssel. Egy időre abba is hagytam, a gép csak porosodott.

Majd úgy 2,5 évvel ezelőtt egy drága cimborám, Szőke László, akivel a mai napig is együtt járunk ki csillagokra vadászni (ezen gondolat írását követően is úton leszünk) meggyőzött, hogy vegyem meg én is az első komolyabb fényképezőgépemet. Innen kezdődött el minden kibontakozni.

A csillagok fotózása és maga az éjszakai égbolt mára szenvedéllyé vált számomra. Nem tudnék felsorolni sok olyan dolgot, ami felül tudná múlni azt a látványt, ami éjszaka tárulkozik elénk. Távol a város zajától és fényétől. Ezt az érzést igyekszem a képeimbe belevinni, megmutatni másoknak és átadni, hogy milyen gyönyörű a világ körülöttünk.

HA TE is szeretnéd megmutatni nagyobb nyilvánosság előtt fotóidat, keress minket!

info@bekesmatrix.hu


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!