Túl az első felkészülési mérkőzésen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Már két hetet edzésben van a békési férfi kézilabda csapat, aminek a második hét végén, pénteken zárásképpen egy edzőmérkőzéssel koronázták meg a hetet. Az NBI-es Mezőkövesd edzőtáborban vett részt a héten, és haza fele menet ők is ezzel a meccsel zárták a hetet. Örömünkre szolgált, hogy nagy érdeklődésről tettek tanúbizonyságot a békési kézilabdabarátok, ugyanis szép számmal érkeztek a mérkőzésre. Egy jó hangulatú, pörgős első félidőt láthattak a nézők, amelyben látszódott még mindkét csapatnál, hogy a labdás edzések még igen csak hátra vannak szorulva. Egy szorosabb 11-13-as első félidő után, egy kicsit már pontatlanabb fáradtabb második játékrészt produkáltak a csapatok, amiből az első osztályban szereplő kövesdi csapat jött ki jobban gyors támadásokkal. Mindkét oldalon voltak még hiányzók, a nyaralások miatt, de gőz erővel készülnek tovább a csapatok.

Békés-Drén KC - Mezőkövesdi KC 22 - 29 (11-13)

Békés: Domokos D. - Kopcsák J. 3, Cifra T. 2 (1), Felföldi G., Fedor B. 2, Varsandán Á. 4 (1), Szilágyi D. 1. Csere: Styop M., Vikor F. (kapusok), Kovács P., Oláh G. 5 (1), Gazsó P. 3, Gál A., Juhász Á., Kiss R. 2.

Mezőkövesd legjobb dobói: Radnic T. 5, Szepesi I. 4 (4), Kiss R. 4.

Papp Bálint (edző): "Munkából érkeztünk a mérkőzésre, egy-két játékosomon nagyon érződött a fáradtság. Hasznos erőfelmérő volt számunkra, még nagyon az út elején járunk. Látni kell a hibáinkat és kijavítani azokat, de nagyon sok szép megmozdulás is párosult a játékunkban."

A következő hazai felkészülési mérkőzés augusztus 12.-én (péntek) 17 órától a Pick Szeged U23-as csapata ellen lesz, a Békés Városi Sportcsarnokban!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!