Maradnak a Danik!


Kertész és Koma is a BSzSK-nál folytatja!

Az elmúlt szezonban a kosárlabda hírportálok előszeretettel használták a BSzSK kezdő ötösének méltatásakor a KKKK betűjelzést. Krstic-Kováts-Koma-Kertész négyes fogatunkból költözés miatt a szezon végén elbúcsúztunk Kovács Benedektől. Krstic Dániel még az utolsó meccsek idején jelezte, hogy a BSzSK csapatánál szeretné folytatni a 2016/17-es bajnokságot. Kissé bizonytalanabb volt a másik két Dániel sorsa, hiszen őket a sikeres szezon után több helyről is megkeresték. A BSzSK elnöksége azonban bízott abban, hogy velük is sikerül megállapodni. Örömmel jelenthetjük, hogy mindkét játékos a BSzSK mezét húzza fel újra!
Megkérdeztük őket a szezon indulása előtt:

Milyen terveitek vannak a következő szezonra?
Koma Dániel:
Azt tervezem és abban bízok, hogy ki tudjuk hozni majd a csapatból a legtöbbet ami benne van és egy izgalmas szezont produkálunk a következő évben is.
Kertész Dani:
Nem az én feladatom eldönteni , mi csak próbáljuk magunkból és a csapatból a legjobbat kihozni .

Mit szerettek legjobban Békésen?
Kertész Dani:
A csapat mellett A Bagoly vendéglő a kedvenc helyem. S ez nem reklámfogás!
Koma Dani:
A Körösöket szeretem nagyon. Vízpartokon érzem jól magam. Sok fotót készítettem a múlt évben is.

Kikre, mely csapatokra kell jövőre odafigyelni?
Koma Dani:
Erőviszonyokról még korai lenne beszélni. Viszont biztos, hogy sok csapat komolyan erősített. Biztos hogy sokkal több nehezebb meccs vár ránk a következő szezonba. Fel kell majd nőni a feladathoz.
Kertész Dani:
Az biztos, hogy az idei szezon is nagyon erős lesz , egyre több komolyabb szintű csapatokat tudnak kiállítani az NBI/B-s klubok, így előre nem tudom megmondani ki milyen játék erőt fog képviselni , majd a pályán kiderül!

Hogy töltötted a nyarat?
Koma Dani:
Júliusig a nyaramat a B33-as válogatott program töltötte ki. Utána egy kis pihenés, kisebb munkák és természetesen várt a Balaton.
Kertész Dani:
Én leginkább pihenéssel , barátokkal és a családdal történő feltöltődéssel, természetesen a testi épségem karbantartásával , helyrehozatalával. Néha voltam kosarazni is.

Hiányzik-e már a csapat?
Koma Dani:
Igen. Az elmúlt hetekbe pedig heti 1-2 alkalommal barátokkal kosaraztam. A komolyabb szintű kosárlabda mindig hiányzik, de a balatoni nyarat is nehezen hagyom majd itt.
Kertész Dani:
Nos, tavaly a csapat morálisan nagyon rendben volt, jó közösség jött össze , úgyhogy igen hiányzik!

Hajrá Békés! Hajrá BSzSK!

Erdei K.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!